We make it visible
Offerte

Gevelreclame en muurstickers - uithangbord met impact

Signit Pondor Gevelreclame | Signit
Maak een goede eerste indruk

Je gevel als blikvanger

Waarom de gevel of binnenmuren van je zaak onder handen nemen? Omdat de eerste indruk telt. Wij zorgen ervoor dat die positief en onuitwisbaar is. In harmonie met je huisstijl en de architectuur van je gebouw. Zo geniet je meer zichtbaarheid en herkenning. En staat je façade als een huis.

01.
Met gevelreclame kun je alle kanten uit. Vorm, formaat, materiaal, kleur, bevestiging ...je hebt een reeks mogelijkheden om je logo, merknaam of boodschap op sprekende wijze te tonen. Van banners en reclameborden tot muurstickers en 3D-letters.
02.
Is je pand zichtbaar vanaf een drukke snelweg? Of is er veel passage in je buurt? Dan nestelt jouw gevelreclame zich vanzelf in het geheugen. En stuur je je bedrijfsnaam, baseline of campagnebeeld dag en nacht de wereld in.
03.
Je kantoor pimpen? Je bedrijfswaarden uithangen? Of de juiste ambiance creëren? Met muurstickers maak je van je kantoor een inspirerende ruimte. En geef je belangrijke boodschappen of afbeeldingen meer zeggingskracht.
Signit Thatstoast muursticker01 | Signit
Van ontwerp tot plaatsing

Goed aangep(l)akt

Er zijn talloze mogelijkheden om eyecatchers te maken van je gevel en muren. Maar er is maar één juiste aanpak: een persoonlijke. Daarom komen we graag bij jou langs om je ruimte met eigen ogen te bekijken en je verwachtingen te bespreken. Daarna vertalen we je idee naar een passend ontwerp. Geef jij je zegen? Dan zorgen wij voor productie in eigen atelier, en piekfijne plaatsing door onze professionals.

Mogelijkheden
 • Massieve reclameborden
 • Rechte of haakse (flexibele) banners
 • Volumeletters in acrylaat, aluminium of roestvrijstaal
 • Haakse borden met smeedijzerconstructie
 • 3D-letters (vlak of met afstandshouders)
 • Muurstickers en vloerstickers
Krijg heldere antwoorden op veelgestelde vragen

Wegwijs in Gevelreclame en muurstickers

 • Welke bestandsformaten verwerken jullie?
  +
  -

  Om een goede drukkwaliteit te verzekeren, aanvaarden we enkel beelden in hoge resolutie en logo’s die vectorieel (in EPS- of PDF-bestand) opgeslagen zijn. Voor een optimale kleurweergave moet je bestand gebruikmaken van het CMYK-kleurmodel.

  Geen idee waarover we het hebben? Contacteer ons voor opheldering.

 • Hoe lever ik bestanden aan?
  +
  -

  Dat doe je digitaal. Ofwel op een usb-stick, ofwel via e-mail aan info@signit.be. Grote bestanden versturen? Via WeTransfer graag.

 • Wat zijn de mogelijkheden voor gevelreclame?
  +
  -

  Raamstickers, muurstickers, reclameborden, gevelletters, 3D-letters, banners, panelen … haast te veel om op te noemen. Wat voor jou de beste optie is? Dat hangt af van je doelstelling, budget, ondergrond, locatie, enzovoort. Vertel ons je eisenlijstje. Dan bespreken we samen de mogelijkheden, en realiseren we de optimale oplossing.

 • Een levensgrote foto op de muur, kan dat?
  +
  -

  Tuurlijk, met een muurprint bijvoorbeeld. Laat de ondergrond geen muursticker toe? Dan zijn panelen of doeken met profielen een prima alternatief. Vraag ons gerust raad.

 • Wat zijn 3D-letters?
  +
  -

  Met 3D- of volumeletters springt je gevel of binnenwand nog meer in het oog. We frezen of laseren de letters uit een acrylplaat. In een kleur, formaat en stijl naar keuze. Voor de plaatsing kies je uit vlak of met afstandshouders. Mag het wat meer zijn? Ga dan voor gevelletters in RVS of aluminium met een afwerking van goud, zilver, brons, geslepen of spiegel. Wedden dat je indruk maakt?

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing

Grafisch ontwerp bestanden | Signit
Grafisch ontwerp
Nog geen ontwerp ter beschikking? Onze grafisch vormgevers gieten je idee in een passend visueel kleedje. Daarbij vertrekken we van je logo of huisstijl, al dan niet bijgeschaafd. Of we gaan vanaf een blanco blad aan het werk. Wat ook het uitgangspunt is, we zorgen voor illustraties die aansluiten bij wat jij voor ogen hebt.
Meer over grafisch ontwerp ×
DSCF0837 | Signit
Totaaloplossingen
Graag maximale ontzorging? Ga voor onze totaaloplossingen: van ontwerp en productie tot plaatsing. Dat scheelt tijd en kopzorgen. Het resultaat: niets op aan te merken, wél opmerkelijk.
Meer over totaaloplossing ×

Interesse om samen te werken?

Benieuwd hoeveel jouw opdracht kost? Vraag nu je offerte aan via het invulformulier. Je vindt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ontvang een offerte ×
Daag ons uit

Visuele reclame nodig?

Jouw verwachtingen zijn hoog, onze drempel laag. Contacteer ons om je project te bespreken of meteen een bestelling te plaatsen.
Prettige en professionele samenwerking gegarandeerd!
Contacteer ons ×