We make it visible
Offerte

Autobelettering en car wrapping - je reclame op wieltjes

Signit Deceuninck Autobelettering 01 | Signit
Opvallend onderweg

Altijd en overal gezien

Autobelettering zet iets in beweging, ook als je stilstaat. Want je ‘reclamebord op wielen’ garandeert contactmomenten bij de vleet. Goed voor je naamsbekendheid. Om je imago op te krikken. En om klanten te werven.

01.
Kilometervreter of niet, zodra je de weg opgaat, ben je gezien. Als je in de file staat of voor een stoplicht, maar evengoed als het vlotjes bolt. Zo zorgt autobelettering op je wagen, bestelwagen of vrachtwagen voor ontelbare indrukken en kansen om je merknaam te etaleren.
02.
Een sterk merk heeft een dito identiteit. Die veranker je in je visie en je communicatie. Want een krachtige, uniforme uitstraling zorgt voor (h)erkenning. Met autobelettering speel je jouw visuele troeven uit telkens je op pad gaat. Of ergens geparkeerd staat.
03.
Geef je de voorkeur aan een subtiel logo of mag het wat uitbundiger? Plaatsing op bumper, zijflanken of een volledige car wrapping? Er zijn talloze mogelijkheden. Jij beslist. Wij voeren minutieus uit
DSCF0661 | Signit
Van ontwerp tot plaatsing

Goed aangep(l)akt

Signit gaat aan de slag met je bestaande ontwerp. Liever een nieuw idee vormgeven? Dan schakel je onze grafisch ontwerpers in. De autobelettering of car wrapping gebeurt in ons eigen atelier. En voor de plaatsing reken je ook op onze professionals. Resultaat: strak vakwerk.

Mogelijkheden
 • Eenvoudige belettering
 • Fullcoloursticker
 • One way vision-folie
 • Reflecterende folie
 • Promofoto’s
 • Volledige car wrapping
Krijg heldere antwoorden op veelgestelde vragen

Wegwijs in Autobelettering

 • Hoeveel kost autobelettering?
  +
  -

  Dat hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte van de belettering, het folietype, het ontwerp en de wagen zelf. We kunnen er dus niet zomaar een prijs op kleven. Eén ding staat vast: je investering in autobelettering loont. Je vergroot er je naamsbekendheid mee, maakt potentiële klanten warm, en zet je imago kracht bij. Contacteer ons om je wensen te bespreken. Je ontvangt snel de precieze prijs.

 • Hoelang duurt autobelettering of car wrapping?
  +
  -

  De omvang van de opdracht is de bepalende factor. Reken op gemiddeld een dag voor belettering, tot een drietal dagen voor een volledige car wrapping. We doen alleszins ons best om je bolide zo snel mogelijk klaar te stomen. Maak je ondertussen geen zorgen: je wagen staat veilig in ons atelier tot het werk erop zit.

 • Moet ik mijn wagen bij jullie binnenbrengen?
  +
  -

  Ja, want we gaan ermee aan de slag in ons atelier. Afhankelijk van de opdracht – gewone belettering of volledige carwrapping – reken je gemiddeld op een tot drie werkdagen.

 • Moet mijn auto gewassen zijn?
  +
  -

  Graag, want belettering en wrapping vereisen een schone wagen. Eerst poetsen of bij de carwash langsgaan dus. Toch vuil op de plekken die we moeten beletteren? Dan maken we die zelf schoon tegen een vergoeding. Lever je auto dus loepzuiver aan. Maar vermijd waxprogramma’s: die laten een vette film achter.

 • Hoe onderhoud ik mijn wagenbelettering?
  +
  -

  Autobelettering vraagt geen specifiek onderhoud. Was je wagen gewoon met de hand, of rij ermee door de wasstraat in de carwash. Wel opletten met bijtende middelen zoals thinner of producten om lijm te verwijderen. Die kunnen de lijmlaag beschadigen waardoor de folie of stickers loskomen. Is je auto bestickerd met one way vision-folie? Vermijd dan hogedrukspuiten.

 • Verwijderen jullie ook autostickers?
  +
  -

  Ja, bijvoorbeeld na afloop van een tijdelijke bestickering. Of om plaats te maken voor een nieuwe reclameboodschap. De lijmresten? Die nemen we gewoon mee.

 • Hoe lever ik bestanden aan?
  +
  -

  Dat doe je digitaal. Ofwel op een usb-stick, ofwel via e-mail aan info@signit.be. Grote bestanden versturen? Via WeTransfer graag.

 • Welke bestandsformaten verwerken jullie?
  +
  -

  Om een goede drukkwaliteit te verzekeren, aanvaarden we enkel beelden in hoge resolutie en logo’s die vectorieel (in EPS- of PDF-bestand) opgeslagen zijn. Voor een optimale kleurweergave moet je bestand gebruikmaken van het CMYK-kleurmodel.

  Geen idee waarover we het hebben? Contacteer ons voor opheldering.

Eén aanspreekpunt

Van ontwerp tot plaatsing

Grafisch ontwerp bestanden | Signit
Grafisch ontwerp
Nog geen ontwerp ter beschikking? Onze grafisch vormgevers gieten je idee in een passend visueel kleedje. Daarbij vertrekken we van je logo of huisstijl, al dan niet bijgeschaafd. Of we gaan vanaf een blanco blad aan het werk. Wat ook het uitgangspunt is, we zorgen voor illustraties die aansluiten bij wat jij voor ogen hebt.
Meer over grafisch ontwerp ×
DSCF0837 | Signit
Totaaloplossingen
Graag maximale ontzorging? Ga voor onze totaaloplossingen: van ontwerp en productie tot plaatsing. Dat scheelt tijd en kopzorgen. Het resultaat: niets op aan te merken, wél opmerkelijk.
Meer over totaaloplossing ×

Interesse om samen te werken?

Benieuwd hoeveel jouw opdracht kost? Vraag nu je offerte aan via het invulformulier. Je vindt ze zo spoedig mogelijk in je mailbox.
Ontvang een offerte ×
Daag ons uit

Visuele reclame nodig?

Jouw verwachtingen zijn hoog, onze drempel laag. Contacteer ons om je project te bespreken of meteen een bestelling te plaatsen.
Prettige en professionele samenwerking gegarandeerd!
Contacteer ons ×