Stijlvolle belettering met zandstraalfolie

De klasse van gezandstraald glas in combinatie met de voordelen van belettering: dat is precies wat zandstraalfolie voor je bedrijf doet. Met matte raamfolie zetten we je boodschap op je ramen. Van inspirerende slogan tot creatieve afbeelding.

Subtiele reclameboodschappen

Full colour belettering op je ramen vallen op. Maar misschien verkondig jij je boodschap liefst subtieler en met meer stijl. Dan is zandstraalfolie iets voor jou. Je kiest bestickering voor je raam in een smaakvolle uitvoering voor een rustgevend resultaat met effect.

Raamreclame met extra troeven

Je wint aan zichtbaarheid en je naam wordt bekender. Dat is natuurlijk de eerste reden om voor belettering met folie te kiezen. Dat zandstraalfolie bijkomstige voordelen biedt, krijg je er gratis bovenop. Je medewerkers krijgen meer privacy en het mat glas heeft een zonwerend effect.

  • Reclameboodschap op je raam
  • Minder inkijk en meer privacy binnen
  • Zonnewerend effect voor een beter binnenklimaat

Zelf creatief met melkglasfolie?

Natuurlijk hebben we professionals in huis die je ramen piekfijn aankleden met folie. Ben je zelf installateur en wil je met onze kwaliteitsfolie aan de slag? Dat kan ook. Je bestelt eenvoudig je raamfolie, de installatie doe je zelf. Alle motieven zijn mogelijk. Kies de print van je klant of laat je belettering voorbereiden in ons atelier. Da’s zo gefikst.

Onze realisaties

waiting for a sign