Ervaren team voor geslaagde reclameboodschappen

Ruim 20 jaar. Zo lang zijn we al bezig. Dat betekent dat we a/ verdomd goed weten we doen, en b/ we ervaren rotten combineren met jong enthousiasme. SIGNIT groeide uit tot de referentie in Brugge en omstreken voor belettering en signalisatie. Hoe? Simpel. Door voor elke opdracht de beste oplossing te zoeken, uit te voeren en te installeren. Op maat van de wensen, de noden en de ondergrond.

Wederzijds vertrouwen

Het doet ons plezier: met veel klanten hebben we een nauwe band en een lang verleden. Omdat we toffe gasten zijn? Misschien wel. Omdat we weten wat we doen? Dat zeker. Ook voor jou zijn we graag een lange-termijnpartner. Contacteer ons en we komen graag bij je langs. Of spring eens binnen.

Persoonlijke service van A tot Z

Ja, wij houden van elkaar en van onze klanten. Daarom heb je op elk moment een vast aanspreekpunt voor je banners, reclamepanelen en belettering. Onze deur staat altijd open. We denken graag met je mee. Zo profiteer je meteen van onze expertise. We meten ter plaatse op, maken je ontwerp in overleg, voeren zelf uit in en installeren bij jou.

Maten, makkers, plakkers

5 gedreven medewerkers met een passie voor straffe promocontent en aantrekkelijke graphics. Een team van maten, makkers en plakkers. Vanuit onze thuisbasis in Brugge maken we je signalisatie op maat. We bundelen onze kennis en vaardigheden zodat jij geniet van een totaalaanpak. Bij SIGNIT profiteer je van ervaren drukkers, creatieve grafische ontwerpers en secure plakkers. Onder één dak.

Ontdek onze crew

waiting for a sign