Grafische ontwerp

Heb je wel een idee voor je belettering, maar geen ontwerp? Onze eigen designers weten er wel raad mee. Op basis van je logo of je huisstijl zorgen ze voor een passend en drukklaar grafisch ontwerp. Of ze starten van nul en zetten je naam en boodschap om in een passende visuele stijl.

Restylen op basis van je huisstijl

Geef je visuele reclame een moderne twist en blijf herkenbaar dankzij je huisstijl. Ja, onze vormgevers restylen met plezier je logo zodat het past bij je boodschap en bij de uitstraling die je voor ogen hebt. In functie van belettering of signalisatie passen ze het ontwerp aan tot je helemaal tevreden bent.

Ontwerp van A tot Z

Misschien heb je nog geen logo. Of ben je helemaal niet meer tevreden over je oude afbeelding. Ook dan helpen we je graag. Onze ervaren vormgevers gaan aan de slag. Op je vraag creëren ze een nieuw logo, een nieuwe afbeelding of een nieuwe slogan in een ontwerp dat klaar is voor druk. Uiteraard passen we het design aan de ondergrond en de omgeving van de signalisatie aan. Dat spreekt voor zich.

De juiste bestanden aanleveren

Zoek je enkel een drukker voor je belettering en is je ontwerp al klaar? Bezorg ons je bestanden en wij zorgen voor het drukwerk. Als je zelf de opmaak verzorgt, let er dan op dat je de files op de juiste manier aanlevert. Wij gaan liefst aan de slag met vectoriële bestanden in hoge resolutie. Ontwerp je in Photoshop? Bezorg je opmaak dan in EPS-formaat.

waiting for a sign