Gevelletters en muurstickers tot je dienst

Een eerste indruk maak je maar een keer. Zorg dat het de goede is. Met smaakvolle gevelbelettering of reclameborden bijvoorbeeld. Samen sturen we je bedrijfsnaam, baseline of campagnebeeld de wereld in. In harmonie met je huisstijl, uiteraard.

Welke gevelreclame wil jij?

  • Massieve reclameborden
  • Rechte of haakse banners
  • Volumeletters in acrylaat, aluminium of RVS (roestvrij staal)
  • Haakse borden met smeedijzerconstructie

Opvallen met 3D-letters aan je gevel

In 3D is alles oké, toch? Met volumeletters springt je gevel – letterlijk – in het oog. We frezen of laseren letters uit een acrylplaat, in je kleur, formaat en stijl naar wens. Vlak tegen de gevel gekleefd of met afstandshouders voor de muur? Sowieso geniet je van een professionele plaatsing. Mag het iets meer zijn? We maken je gevelletters in RVS met een afwerking van goud, zilver, brons, geslepen of spiegel.

Gevelreclame met banners en borden

Flexibele banners of massieve reclameborden: creëer je reclame in elk formaat, in je favoriete materiaal. In full colour en voorzien van de nodige metalen ogen en spankoorden. Kies een horizontale banner voor een tijdelijke actie of een verticaal exemplaar als permanent uithangbord aan je gevel. Ook voor haakse borden met smeedijzerconstructie en panelen voor indoor of outdoor werken we je digitaal drukwerk of kleefletters uit.

Pimp my wall

Is de slogan van je bedrijf een extra stimulans voor je medewerkers? Is er een running gag op kantoor? Of wil je het groepsgevoel stimuleren met een ideeënmuur met magneetfolie? Vraag op maat gemaakte muurstickers of vloerstickers. Ideaal voor afbeeldingen of teksten aan de muur. Je pimpt je werkvloer in 1, 2, 3. Met langdurig resultaat.

Op maat van je gevel en werkomgeving

Geslaagde gevel- en muurbelettering begint bij een persoonlijke aanpak. Als ervaren specialisten meten we ter plaatse de ruimte op. Kwestie van niets aan het toeval over te laten. Vervolgens vertalen we je bestaand ontwerp of je ideeën naar een opvallend stijlvol design. Helemaal volgens de stijl van je bedrijf.

  • Persoonlijk contact
  • Ontwerp en design van je signalisatie
  • Uitvoerige controle van aangeleverde ontwerpen
  • Productie in eigen atelier
  • Professionele plaatsing op locatie

Onze realisaties

waiting for a sign